Βελτίωση απόδοσης & ικανότητας επεξεργασίας λυμάτων με την Τεχνολογία Νανοφυσαλίδων.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑΝΟΦΥΣΑΛΙΔΩΝ

Ανακαλύψτε πώς οι νανοφυσαλίδες μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε βιώσιμη, οικονομικά αποδοτική επεξεργασια.

  Οι μοναδικές χημικές και φυσικές ιδιότητες των νανοφυσαλίδων παρέχουν αξία για την επεξεργασία του νερού. Οι νανοφυσαλίδες μπορούν να εφαρμοστούν σε κοινές διεργασίες επεξεργασίας νερού και λυμάτων για την αύξηση του διαλυμένου οξυγόνου, τη βελτίωση της αξιοπιστίας της διαδικασίας ενεργοποιημένης ιλύος, την αύξηση της ικανότητας επεξεργασίας της υπάρχουσας υποδομής, τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και πολλά άλλα. Αξιοποιήστε τις μοναδικές ιδιότητες των νανοφυσαλίδων για να προσφέρετε μια αποδεδειγμένη, πολυδιάστατη προσέγγιση για τη βελτίωση της επεξεργασίας των λυμάτων. Από βελτιωμένη απόδοση αερισμού και φυσικό διαχωρισμό έως οξείδωση χωρίς χημικά, αυτές οι νανοσκοπικές φυσαλίδες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση των υφιστάμενων συστημάτων αερισμού, να εξαλείψουν τις παρατεταμένες περιόδους χαμηλού διαλυμένου οξυγόνου (DO) και να διεισδύσουν σε κροκίδες για να διατηρήσουν μια πιο αερόβια βιομάζα που αυξάνει την ικανότητα επεξεργασίας και βελτιώνει τη βιολογική ζήτηση οξυγόνου (BOD), τη ζήτηση χημικού οξυγόνου (COD) και τους ρυθμούς αφαίρεσης αμμωνίας.

  •  Βεβαιωθείτε ότι τα λύματα σας επεξεργάζονται αποτελεσματικά με μια λύση που απομακρύνει τους ρύπους και βελτιώνει την ποιότητα του νερού. Οι νανοφυσαλίδες προάγουν βελτιωμένη επίπλευση λιπών, ελαίων, γράσσων και στερεών και ενισχύουν την απόδοση των συστημάτων επίπλευσης διαλυμένου αέρα (DAF).
  • Οι γεννήτριες νανοφυσαλίδων Moleaer αφαιρούν την επιφανειοδραστική ουσία για να βελτιώσουν δραματικά την απόδοση των συστημάτων αερισμού με λεπτές φυσαλίδες. Οι νανοφυσαλίδες επιτυγχάνουν επίσης ρυθμούς μεταφοράς οξυγόνου πάνω από 85% και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως η μοναδική τεχνολογία αερισμού ή ως συμπλήρωμα σε ένα υπάρχον σύστημα αερισμού. 
  • Oι νανοφυσαλίδες λειτουργούν σε οποιοδήποτε στάδιο της επεξεργασίας σας για να οξειδωθούν και να αποτρέψουν το σχηματισμό οσμών και ενώσεων που προκαλούν διάβρωση που υποβαθμίζουν τις υποδομές, απειλούν την υγεία και την ασφάλεια και προκαλούν παράπονα.

 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ 

Οι νανοφυσαλίδες εξαλείφουν αποτελεσματικά μερικά από τα πιο δύσκολα ζητήματα επεξεργασίας λυμάτων μέσω της οξείδωσης , της υπερ-αποδοτικής μεταφοράς αερίου, της αφαίρεσης επιφανειοδραστικών ουσιών και της βαθιάς παροχής οξυγόνου στο βιολογικό κροκίδωμα ή φιλμ. Είναι αυτός ο συνδυασμός που επιτρέπει στις γεννήτριες νανοφυσαλίδων Moleaer να αυξάνουν τα επίπεδα διαλυμένου οξυγόνου, εξαλείφοντας τις αναερόβιες συνθήκες που προκαλούν αναταραχές στη διαδικασία, υποβαθμίζουν την απόδοση της διαδικασίας και δημιουργούν οσμή και ενώσεις διάβρωσης όπως το υδρόθειο (H2S).

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ

Εκτός από τη βελτίωση των βιολογικών και χημικών διαδικασιών οξείδωσης, οι νανοφυσαλίδες ενισχύουν επίσης τον φυσικό διαχωρισμό. Η ουδέτερη πλευστότητά τους, η υδρόφοβη φύση τους και το ισχυρό αρνητικό επιφανειακό φορτίο τους προσελκύουν σε ρύπους του νερού όπως λίπη, λάδια, λίπη, επιφανειοδραστικά, κολλοειδή και στερεά. Καθώς όλο και περισσότερες νανοφυσαλίδες περιβάλλουν τον ρύπο, ο παρασυρόμενος ρύπος διαχωρίζεται από το διάλυμα, επιτρέποντάς του να αφαιρεθεί εύκολα με επίπλευση ή διήθηση.

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΝΟΦΥΣΑΛΙΔΩΝ

Από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι την Καλιφόρνια, από τα κρεμώδη DAF μέχρι τις δημοτικές τάφρους οξείδωσης, οι γεννήτριες νανοφυσαλίδων Moleaer αποτελούν μια αξιόπιστη λύση για την αντιμετώπιση μερικών από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην επεξεργασία των λυμάτων. Ένα εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος αντιμετώπισε τους περιορισμούς του συστήματος DAF, παρατηρώντας μειωμένη ανάκτηση λίπους: οι νανοφυσαλίδες παρήγαγαν μείωση λαδιού και λίπους κατά 71%. Μια ζυθοποιία στην Καλιφόρνια πάλεψε με τον βιοαντιδραστήρα μεμβράνης, καταπολεμώντας τον αφρισμό με χημικά, έως ότου τα συστήματα της Moleaer εξάλειψαν αυτές τις προκλήσεις και παρείχαν σημαντικές βελτιώσεις στο διαλυμένο οξυγόνο, την ικανότητα επεξεργασίας και τους ρυθμούς αφαίρεσης. Αυτές οι μελέτες, σε συνδυασμό με μια πληθώρα επικυρώσεων από τρίτους ,όπως το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια του Λος Άντζελες και το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, καταδεικνύουν γιατί οι νανοφυσαλίδες αποτελούν κορυφαία τεχνολογία επεξεργασίας λυμάτων.