Οι Νανοφυσαλίδες υποστηρίζουν την περιβαλλοντική διαχείριση, διατηρώντας παράλληλα την παραγωγικότητα της Ιχθυοκαλλιέργειας.

Η τεχνολογία νανοφυσαλίδων της Moleaer προσφέρει απαράμιλλες βελτιώσεις στην Ιχθυοκαλλιέργεια, συμπεριλαμβανομένης της αποτελεσματικής μεταφοράς οξυγόνου, της ποιότητας του νερού εκτροφής και της αναλογίας μετατροπής της τροφής με το χαμηλότερο συνολικό κόστος.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
H αύξηση των επιπέδων οξυγόνου του νερού (έως και κορεσμό), βελτιώνει την ποιότητα του νερού, την υγεία και την ανάπτυξη των ιχθυδίων, αυξάνει την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, καταπολεμά τις ασθένειες των ιχθυδίων και μειώνει την θνησιμότητα.

Βελτίωση της αποδοτικότητας και εξοικονόμηση πόρων.

Η τεχνολογία των νανοφυσαλίδων είναι προσαρμόσιμη και επεκτάσιμη σε διαφορετικά περιβάλλοντα Ιχθυοκαλλιέργειας, επιτρέποντάς τους καλλιεργητές να λειτουργούν πάντα με τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα τόσο της χρήσης οξυγόνου όσο και της ενέργειας, οι νανοφυσαλίδες επιτρέπουν στους ιχθυοκαλλιεργητές να μειώσουν την κατανάλωση οξυγόνου και καυσίμων, ενώ παράλληλα βελτιώνουν με φυσικό τρόπο την ποιότητα του νερού, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, επιτρέποντας στα ψάρια να ευδοκιμήσουν. Αυτό επιτρέπει στην επιχείρησή σας να επιτυγχάνει συνεχώς υψηλότερες αποδόσεις, βελτιώνοντας παράλληλα την αποδοτικότητα των πόρων.

Μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων 

Οι νανοφυσαλίδες επιτρέπουν στους ιχθυοκαλλιεργητές να μειώσουν τις χημικές και φαρμακευτικές εφαρμογές. Η αποδεδειγμένη τεχνολογία μας προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια και πληρέστερη οξυγόνωση του νερού, ενώ παράλληλα μειώνει τον χρόνο λειτουργίας των μηχανημάτων, επιτρέποντας στην επιχείρησή σας να μειώσει την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από γεννήτριες, συμπιεστές και PSA. Οι νανοφυσαλίδες χρησιμοποιούνται επίσης ενεργά για την αποκατάσταση του βυθού κάτω από τις εγκαταστάσεις ωκεάνιων ιχθυοκαλλιεργειών για τον μετριασμό τυχόν αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Βελτίωση της ευημερίας των ψαριών και αύξηση της παράγωγης.

Οι νανοφυσαλίδες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ιεράρχηση της υγείας και της ευημερίας των εκτρεφόμενων ψαριών. Με τη δημιουργία βέλτιστων συνθηκών διαβίωσης – που χαρακτηρίζονται από την κατάλληλη ποιότητα νερού και τα επίπεδα διαλυμένου οξυγόνου – αυτές οι μικροσκοπικές φυσαλίδες αερίου διευκολύνουν την απόκτηση της κατάλληλης διατροφής, συμβάλλοντας στη συνολική ευημερία των ψαριών. Επιπλέον, οι μοναδικές ιδιότητες των νανοφυσαλίδων χρησιμεύουν στην πρόληψη ασθενειών και στη μείωση της εξάρτησης των ιχθυοκαλλιεργητών από αντιβιοτικά και άλλες θεραπείες, προωθώντας μια πιο υγιή και βιώσιμη προσέγγιση στην εκτροφή σολομού.

Αλιευτικό σκάφος με δεξαμενή αποθήκευσης μεταφοράς ζωντανών ψαριών.

Είναι υπερ-αποδοτικό, εύκολο στην ενσωμάτωση και με δυνατότητα εκ των υστέρων εγκατάστασης, το σύστημα επιτρέπει την άμεση διανομή υπερ-οξυγονωμένου νερού όταν αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Οι γεννήτριες νανοφυσαλίδων Trinity της Moleaer επιτρέπουν στους χειριστές των αλιευτικών σκαφών τέτοιο τύπου να αντικαταστήσουν τους υφιστάμενους εγχυτήρες που υπολειτουργούν για να αυξήσουν τον χρόνο λειτουργίας και την ευημερία των ψαριών κατά τη διάρκεια κρίσιμων εργασιών όπως η απομάκρυνση της ψείρας ή η μεταφορά ψαριών. Η τεχνολογία νανοφυσαλίδων επιτρέπει στα πληρώματα  να βελτιώσουν την αποδοτικότητα της χρήσης οξυγόνου στην ιχθυοκαλλιέργειας, διατηρώντας παράλληλα τα βέλτιστα επίπεδα διαλυμένου οξυγόνου κατά τη διαδικασία συνωστισμού, εξασφαλίζοντας την ευημερία των ψαριών μειώνοντας σημαντικά τα επίπεδα στρες και τα ποσοστά θνησιμότητας.

Ευεξία των ψαριών και θεραπεία της θαλάσσιας ψείρας.

Η οξυγόνωση με νανοφυσαλίδες παρέχει γρήγορη και άμεση οξυγόνωση σε πολυπληθή ψάρια κατά τη διάρκεια των θεραπειών για την απομάκρυνση της θαλάσσιας ψειρας, ενώ χρησιμοποιεί δραματικά λιγότερο οξυγόνο. Η βελτιστοποίηση των επιπέδων οξυγόνου κατά τη διάρκεια της θεραπείας μειώνει τα επίπεδα στρες των ψαριών και επιτρέπει μεγαλύτερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες. Τα μόνιμα ή κινητά συστήματα νανοφυσαλίδων επιτρέπουν γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για βελτιωμένες θεραπείες υγείας.

Καθαρή οξυγόνωση.

Είτε οι ανάγκες σας είναι προσωρινές, εποχιακές ή μόνιμες, η Moleaer έχει την ιδανική λύση για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις σας σε οξυγόνωση των ιχθυοκαλλιεργητικών κλουβιών. Τα υπερσύγχρονα συστήματα νανοφυσαλίδων έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε σενάριο. Από τα ενεργειακά αποδοτικά υποβρύχια συστήματα που υπερέχουν σε εφαρμογές σε βαθιά νερά έως τα κεντρικά συστήματα επιφανειακής τοποθέτησης που προσφέρουν υψηλούς ρυθμούς ροής και απαράμιλλη αποδοτικότητα, η Moleaer έχει μεταμορφώσει την υπεράκτια οξυγόνωση για να μειώσει σημαντικά το κόστος.

Ανακαλύψτε την εξαιρετική ισχύ του συνδυασμού διαλυμένου οξυγόνου και νανοφυσαλίδων οξυγόνου της Moleaer για τα ιχθυοκαλλιεργητικά κλουβιά. Γνωρίστε ένα πλήθος πλεονεκτημάτων που προάγουν την ευημερία των εκτρεφόμενων ψαριών σας. Οι γεννήτριες νανοφυσαλίδων  δημιουργούν ένα σταθερό, ομοιόμορφο οξυγονωμένο περιβάλλον, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα διαλυμένου οξυγόνου για την ελαχιστοποίηση του στρες, την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και την επίτευξη ανώτερων αποτελεσμάτων. Αναβαθμίστε τη λειτουργία της ιχθυοκαλλιέργειας σας με γεννήτριες νανοφυσαλίδων της Moleaer για βελτίωση της αποδοτικότητας των εισροών και μείωση του λειτουργικού κόστους.

Συμπληρωματική οξυγόνωση.

Τα συστήματα της Moleaer παρέχουν στην ιχθυοκαλλιέργεια σας οξυγόνο – αξιόπιστα και ακριβώς όταν το χρειάζεστε – ανεξάρτητα από την παρούσα εγκατάστασή σας. Χρειάζεστε κάποια πρόσθετη ισχύ οξυγόνωσης ή το τρέχον σύστημά σας απαιτεί πλεονασμό; Το σύστημα γεννήτριας νανοφυσαλίδων Trinity είναι τέλεια προσαρμοσμένο ώστε να λειτουργεί ως εφεδρικό σύστημα οξυγόνωσης ή ως σύστημα οξυγόνωσης έκτακτης ανάγκης, είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα εκ των υστέρων σε οποιαδήποτε υπάρχουσα εγκατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να περάσετε από την ταλαιπωρία του επανασχεδιασμού ή της αναμόρφωσης του τρέχοντος συστήματος Ιχθυοκαλλιέργειας.

Αποκατάσταση Βυθού.

Η διατήρηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων είναι ζωτικής σημασίας για τη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια. Οι νανοφυσαλίδες οξυγόνου μπορούν να εφαρμοστούν σε βάθος έως και 100 μέτρων, όπου μπορούν να καλύψουν το βενθικό στρώμα σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε οξυγόνο για την οξείδωση μολυσματικών ουσιών και παθογόνων μικροοργανισμών. Η τεχνολογία νανοφυσαλίδων της Moleaer χρησιμοποιείται ενεργά σε πολλές περιοχές της Χιλής για την υπεύθυνη αποκατάσταση του βυθού μετά ή κατά τη διάρκεια των εργασιών ιχθυοκαλλιέργειας, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της χλωρίδας και της πανίδας στον πυθμένα του ωκεανού.

Συστήματα Ιχθυοκαλλιέργειας.

Από τα συστήματα RAS έως τα εκκολαπτήρια ροής και την αλιεία, η τεχνολογία νανοφυσαλίδων της Moleaer χρησιμοποιείται σε συστήματα Ιχθυοκαλλιέργειας στην ξηρά για να συμβάλει στη διατήρηση της ποιότητας του νερού και να παρέχει αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτικά οξυγόνωση.

Συστήματα Ιχθυοκαλλιέργειας με επανακυκλοφορία (RAS).

Η επεξεργασία όλων των μορφών νερού και υγρών αποβλήτων με νανοφυσαλίδες είναι η ειδικότητα της Moleaer. Πέρα από την αποτελεσματική οξυγόνωση, οι μοναδικές ιδιότητες των νανοφυσαλίδων διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην αντιμετώπιση των προκλήσεων για την ποιότητα του νερού σε συστήματα Ιχθυοκαλλιέργειας με ανακυκλοφορία. Μέσα από εκατοντάδες εγκαταστάσεις, η ομάδα μηχανικών υγρών αποβλήτων της Moleaer έχει αναπτύξει ειδικές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης και ενσωμάτωσης των νανοφυσαλίδων σε συγκεκριμένα τμήματα μιας διαδικασίας RAS για τη βελτίωση της απομάκρυνσης σωματιδίων, θρεπτικών ουσιών, πρωτεϊνών, βιοφίλμ και ρύπων μέσω κλασματοποίησης και οξείδωσης. Οι νανοφυσαλίδες οξυγόνου ενισχύουν επίσης διεργασίες οξείδωσης όπως η υπεριώδης ακτινοβολία και ο οζονισμός για τη βελτίωση της μείωσης του μικροβιακού φορτίου και της απομάκρυνσης των αρωματικών ενώσεων.

Εκκολαπτήρια με σύστημα ροής.

Οι γεννήτριες νανοφυσαλίδων Trinity της Moleaer παρέχουν την ευρύτερη, πιο ευέλικτη λύση για μόνιμο ή συμπληρωματικό οξυγόνο σε συστήματα ροής. Με μικρό αποτύπωμα, χαμηλή απώλεια κεφαλής, μεταβλητό προσανατολισμό και κορυφαίο στον κλάδο εύρος ροής, οι γεννήτριες νανοφυσαλίδων μπορούν να εγκατασταθούν απευθείας σε γραμμή, σε παράκαμψη ή σε ειδικό βρόχο. Οι ευέλικτοι ρυθμοί ροής και η απλή αύξηση ή μείωση της ταχύτητας επιτρέπουν τη χρήση ενέργειας και οξυγόνου ώστε να ανταποκρίνονται στη ζήτηση οξυγόνου χωρίς σπατάλες ή διακοπές. Είτε πρόκειται για εκ των υστέρων εξοπλισμό μιας υφιστάμενης εγκατάστασης για την αντικατάσταση παλαιωμένου και υπολειτουργούντος αλιευτικού εξοπλισμού είτε για να βοηθηθεί μια εγκατάσταση να ανταποκριθεί σε υψηλότερη παραγωγή, τα συστήματα Trinity της Moleaer είναι η ταχύτερη και πιο αποδοτική λύση για τη βελτίωση της χρήσης του οξυγόνου και τη μείωση του κόστους παραγωγής.