Βελτιώστε την εγκατάσταση υδατοκαλλιέργειας σας με την τεχνολογία των νανοφυσαλίδων.

Η τεχνολογία των νανοφυσαλίδων της Moleaer, USA μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε χερσαίο ιχθυογεννητικό σταθμό παραγωγής ιχθυδίων και σε όλη την παραγωγική διαδικασία, από την αύξηση και προπάχυνση των ιχθυδίων έως και την παραγωγή πλαγκτόν για την τροφή τους.

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΒΙΩΣΙΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.

Η τεχνολογία νανοφυσαλίδων της Moleaer προσφέρει ασύγκριτες βελτιώσεις στην απόδοση μεταφοράς οξυγόνου, την ποιότητα του νερού εκτροφής και τις αναλογίες μετατροπής τροφοδοσίας με το χαμηλότερο συνολικό κόστος.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΝΟΦΥΣΑΛΙΔΩΝ.

Η τεχνολογία έγχυσης νανοφυσαλίδων μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του νερού με ενισχυμένο κορεσμένο οξυγόνο καθώς παρέχει βελτιωμένη υγεία των ψαριών και των οικοσυστημάτων. Οι γεννήτριες της Moleaer παρέχουν απαράμιλλη απόδοση μεταφοράς οξυγόνου και ρυθμό παραγωγής νανοφυσαλίδων, μειώνοντας δραματικά το λειτουργικό κόστος, ενώ παράλληλα στοχεύουν και απομακρύνουν επιβλαβείς ρύπους. Αυτή η δοκιμασμένη τεχνολογία χρησιμοποιείται από εγκαταστάσεις υδατοκαλλιέργειας παγκοσμίως για την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας. 

  • Μειώστε σημαντικά τόσο τη χρήση οξυγόνου όσο και το κόστος ενέργειας με ρυθμούς μεταφοράς οξυγόνου άνω του 85%. Οι νανοφυσαλίδες της Moleaer διευκολύνουν επίσης βελτιωμένες αναλογίες μετατροπής τροφών και θεραπείες παρασίτων, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος.
  • Οι νανοφυσαλίδες αυξάνουν ομοιόμορφα τη διαθεσιμότητα οξυγόνου σε όλη τη στήλη του νερού, ελαχιστοποιώντας τα παθογόνα. Με αποτέλεσμα: λιγότερες ασθένειες, πιο υγιή βράγχια, λιγότερα σκοτώματα ψαριών, μειωμένες ενώσεις που δεν έχουν γεύση, ενισχυμένη νιτροποίηση, οξείδωση H2S, κλασματοποίηση και καλύτεροι ρυθμοί ανάπτυξης.
  • Τα υψηλότερα επίπεδα διαλυμένου οξυγόνου παράγουν βελτιωμένες αναλογίες μετατροπής τροφών και χαμηλότερη θνησιμότητα για να μεγιστοποιήσετε το κέρδος σας. Βελτιώστε με ασφάλεια σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. 

ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΑΝΟΦΥΣΑΛΙΔΩΝ.

Καλλιεργήστε πιο υγιή ψάρια και βελτιώστε την ποιότητα του νερού σας με την έγχυση νανοφυσαλίδων στο νερό σας. Η προσθήκη νανοφυσαλίδων στο νερό κρατά μακριά τις ασθένειες, την βιορρύπανση, τα επιβλαβή φύκια και τα παθογόνα, ενώ η σταθερή παροχή διαλυμένου οξυγόνου προάγει την υγεία των ψαριών και τα βοηθά να επιτύχουν τη βέλτιστη αναλογία μετατροπής της τροφής. Οι νανοφυσαλίδες εξουδετερώνουν αποτελεσματικά τους ρύπους, συμπεριλαμβανομένων των ενώσεων εκτός γεύσης που εμφανίζονται στις εγκαταστάσεις RAS. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για στοχευμένες θεραπείες χωρίς χημικά: για παράδειγμα, οι εκτροφείς σολομού έχουν χρησιμοποιήσει νανοφυσαλίδες για να ενισχύσουν τη θεραπεία της θαλάσσιας ψείρας. Από την πρόληψη των φυκιών έως την αποκατάσταση του βυθού, οι γεννήτριες νανοφυσαλίδων της Moleaer είναι η κορυφαία λύση στον κλάδο για τη βελτίωση της υγείας του υδάτινου συστήματος σας. 

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.

Οι γεννήτριες νανοφυσαλίδων εγχέουν οξυγόνο στο νερό παράγοντας διαλυμένο οξυγόνο  για να δημιουργήσουν ένα πιο σταθερό, πλούσιο σε οξυγόνο περιβάλλον όπου τα ψάρια ευδοκιμούν. Η Moleaer προσφέρει βέλτιστη απόδοση συστήματος, χρήση αερίου, ποιότητα νερού και απόδοση με αυτήν την καινοτόμο τεχνολογία. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις οξυγόνωσης, όπως οι κώνοι και οι διαχύτες, οι νανοφυσαλίδες είναι πολύ πιο αποτελεσματικές: Η μέση εξοικονόμηση οξυγόνου κυμαίνεται από 40% έως 50%. Επιπλέον, οι νανοφυσαλίδες εξουδετερώνουν τους ρύπους στο νερό, τα βακτήρια μέχρι και τις ενώσεις που δεν έχουν γεύση στο RAS, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για χημικές ουσίες. Αυτή η προηγμένη και δοκιμασμένη λύση υποστηρίζεται από έρευνα και βοηθά τις εγκαταστάσεις υδατοκαλλιέργειας να λειτουργούν πιο βιώσιμα. Εγκαταστάσεις Υδατοκαλλιέργειας και ιχθυοκαλλιέργειες μεγάλης κλίμακας από τη Νορβηγία μέχρι τον Καναδά και σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική χρησιμοποιούν την τεχνολογία νανοφυσαλίδων της Moleaer για να βελτιώσουν την παραγωγή τον ιχθυοκαλλιεργειών τους όπως του σολομού και τις γαρίδας. Η τεχνολογία νανοφυσαλίδων της Moleaer παρέχει απαράμιλλη απόδοση μεταφοράς οξυγόνου και ρυθμούς παραγωγής νανοφυσαλίδων, μειώνοντας δραματικά το λειτουργικό κόστος ενώ παράλληλα στοχεύει και αφαιρεί επιβλαβείς ρύπους.

Τα αποδεδειγμένα οφέλη των νανοφυσαλίδων για την υδατοκαλλιέργεια:

  • Μειώνει το λειτουργικό κόστος.
  • Βελτιώνει την υγεία των ψαριών.
  • Μειώνει τις ασθένειες.
  • Αύξηση τις απόδοσης.
  • Βελτιώνει το περιβάλλον.